Until the world ends, Chapter 2

Efter 20 minuters solande kände vi att det började bli lite för varmt så alla bestämde sig för att bada i havet. Vattnet var ljummet och det var hur skönt som helst. Vi hade vattenkrig och skojade och hade allmänt kul. 
När klockan blev 5 började och Felicia dra oss hemåt. Vi bestämde oss för att ha filmkväll hemma hos mig så vi gick inom supermarket och köpte massa godis och energi dricka. Sedan när vi ändå var ute så gick vi och köpte pizza på HF’s Pizza House. Dom har världens godaste pizza!När vi fått pizzorna gick vi hem till mig. Efter vi kommit innanför dörren till min och mammas takvåning sparkade vi snabbt av oss skorna och gick in med pizzorna i köket och ställde dom på köksbänken. Sedan sprang jag in i mitt rum och lämnade min väska där och samma sak gjorde Felicia.
- Ååh, skynda nu! Jag är hungrig! Sa Felicia och började springa ut till köket.
Jag gick lugnt skrattandes efter henne och bara skakade på huvudet för mig själv.
- Jag med, men jag springer inte som en orangutang för det? Sa jag och kollade på henne.
Hon började gapskratta och var tvungen att lägga sig ner på golvet. Varför vet jag inte..


- Gud vad gott det var med mat! Sa jag och klappade mig själv på magen.
Pizzan hade varit sjukt  god som alltid och nu kunde man inte vara mer än proppmätt. Felicia nickade instämmande och sedan bestämde vi oss för att skita i filmkvällen för ingen av oss orkade se på film eller äta mer. Så Felicia föreslog att vi skulle ringa min pappa och fråga vilken dag det var vi åkte till Hawaii.
- Måste vi det? Han är säkert upptagen eller nåt. Sa jag.
- Ja kom igen nu Juliet!


Fet=Juliet, Kursiv=Kyle(pappa)
- Ja hallå det är Kyle Clarkson?
- Hej, pappa! Det är Juliet.
- Hejsan gumman. Hur är det? Skönt med sommarlov?
- Det är bra med mig, ja det är sjukt skönt!
- Så bra! Vad hade du på hjärtat då?
- Jag och Felicia undrade bara när vi skulle åka till Hawaii? Alltså vilken dag.
- Jaha, ja vi åker till Hawaii nu på fredag natt. Är ju måndag idag. Men det skulle vara bra om ni kunde komma hit till LA redan på torsdag senast. Ni får ju självklart komma tidigare om ni vill. Men så vi har allt fixat och så!
- Okej, men det låter bra! Jag kan höra med Felicia om hon vill åka tidigare för i så fall så kan vi ju åka redan imorgon kanske?
- Ja men absolut gumman! Kom när ni vill. Hör med Felicia så kan du ju ringa mig senare!
- Okej hejdå pappa!
- Hejdå gumman!Jag la på och bara satt stilla och tänkte för en sekund på vad pappa sagt. Efter ett tag sneglade jag lite åt sidan och kollade på Felicia.
- Vad är det med dig? Sa jag och skrattade åt hennes ansiktsuttryck. Det såg sjukt roligt ut!
- Haha, ehum.. Va? Sa hon och flinade.
- Never mind! Men du.. När vill du åka till LA? Du får bestämma. Sa jag och log mot henne.
- Ååh, kan vi inte åka imorgon kväll då? Utbrast hon och log stort.
- Ja, visst. Varför inte? Jag smsar pappa och säger det sen får vi börja packa klart! Och du kanske ska hem och packa eller?
Hon kollade först på mig innan hon sprang  ut i hallen och skrek ett hejdå innan hon smällde igen dörren. Konstig unge det där!
Jag smsade pappa och frågade om det gick bra att vi kom redan imorgon kväll. Han svarade självklart och att han skulle mejla flygbiljetten till min e-mail adress. Jag tackade honom och sprang sedan upp på mitt rum fram till min MacBook och startade musiken på spotify. Den första låten som flög ur högtalaren var ”Fist Pump, Jump, Jump” av Ying Yang Twins. Grym låt enligt mig! Och den passar när man hoppar runt som en galning och försöker packa inför en resa på 2 månader. Alltså hela sommarlovet!2 timmar senare var min stora resväska och mina två axelremsväskor  proppfulla och jag satte mig vid datorn igen för att kolla om jag fått biljetterna. Vilket dom också hade. Planet skulle gå vid 5 imorgon eftermiddag.
”I’ve got the tickets now babe ;) Planet går vid 5 imon och vi måste vara där vid senast halv 4! Xx”
Jag slängde snabbt iväg ett sms till Felicia och fick ett enkelt okej tillbaka. Hon måste ha bråttom med packningen! Ingen är så omständig som hon när det gäller packningen. 
KOMMENTERA


Kommentarer
Postat av: JojjeA

Superbra novell!

Länkbyte

2012-09-04 ♥18:14:25
URL: http://fannysnoveller.blogg.se
Ditt namn;

Din mail;

Din blogg;

Din kommentar;

Trackback